Ottaako päähän?

Vituttaako?

Tämän blogin perustaminen oli päähänpisto, ja tässä sitä taas ollaan. Jokin vitutti, otti päähän ja pänni. Oli itsetutkiskelun aika.

En ole luonteeltani yhtään sellainen elämäntapavalittaja, keitä tiedän oikeasti olevan olemassa. Yritän aina etsiä tilanteesta kuin tilanteesta positiivisia puolia tai jotakin merkityksellistä; vähintäänkin elämänoppia. Ajattelin tämän päähänpistoni aikana, että mitä jos voisin jotenkin puoliksi huumorin kautta jakaa omaa elämänasennettani eteenpäin? Ainakin haluaisin kokeilla, mitä siitä tulisi.

Mikä minua vituttaa?

Se mikä itseäni suoraan sanoen vituttaa useimmiten, ovat varmaankin ne kaikki muut ihmiset, joita vituttaa joku vähintäänkin puoliksi ihan turhaan. Asioihin voisi puuttua ja niitä voisi käsitellä aikuismaisestikin, niin työssä kuin vapaalla. Miksi aikuiset ihmiset eivät osaa käyttäytyä?

Minua ihmetyttää myös maailman menossa a) maailman johtajat, joita vituttaa b) kaikki toisten puolesta vittuuntujat eli loukkaantujat c) kaikki turhat konfliktit työelämän suhteissa ja vapaa-ajalla. Siinäpä aihetta kerrakseen.

Kuka täällä vitutuksen takan sitten valittaa?

Minä, ihan tavallinen kohta nelikymppinen perheen äiti. Minä täällä valitan siitä, että muita harmittaa. Olen digimarkkinointiyrittäjä 16 vuoden takaa sekä nykyään myös bloggailen ahkerasti. Yrittäjyyden ohessa olen kotiäiti ja omaishoitaja 4-vuotiaalle erityislapselle. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa, joista vanhemmat ovat nyt 11- ja 16-vuotiaita. Voit tutustua enemmän meihin heidihalonen.fi -blogissa. Digimarkkinointipalveluni löytyvät täältä.

Heidi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *