Kun maanantai #ituttaa liikaa

Oletko maanantaivitutuksen uhri? Onko sinullekin käynyt niin, että heräät aamulla, katselet kelloa ja huomaat, että on maanantai? Huomasit tämän oikeastaan jo eilen sunnuntaina herätessäsi, että tässä ne vapaat jo sitten olikin.

Kyllä, maanantai on se päivä viikosta, joka tuntuu aina hieman erityisen inhottavalta. Älä huoli, tässä vähän vinkkejä, kuinka selvitä maanantaista huumorin ja pienten kikkojen avulla.

1. Aamurutiinista vauhtia

Kuinka aloitat maanantaisen aamusi? Jos vastasit ”snoozaamalla herätyskelloa 10 kertaa”, olet monien joukossa. Mutta mitä jos kokeilisit jotain erilaista? Kokeile naurua. Katso aamulla hauska video tai kuuntele huvittava podcast ennen töihin lähtöä. Nauru voi antaa sinulle positiivisen energialatauksen päivän alkuun.

2. Maanantain huumori

Mikään ei voita hyvää vitsiä piristämään maanantaita. Ole rohkea ja heitä jokin hilpeä huomio kollegoillesi. Saatat saada aikaan koko toimiston naurunpyrskähdyksen ja unohtaa, että kyseessä on maanantai.

3. Palkitse itsesi

Mikä voisi olla parempi tapa motivoitua maanantaina kuin palkitseminen? Luvassa voi olla jotain pieniä iloja, kuten suosikkikahvilaan poikkeaminen tauolla tai suosikkilounaan tilaaminen. Tiedäthän, se pieni porkkanakipu, joka auttaa sinua ponnistelemaan päivän läpi.

4. Liikunnan ja naurun yhdistäminen

Tiesitkö, että liikunta vapauttaa endorfiineja, jotka saavat sinut tuntemaan olon paremmaksi? Maanantaina voit yhdistää liikunnan ja naurun osallistumalla naurujoogaan. Kyllä, se on oikea juttu! Kuvittele nauravasi yhdessä muiden kanssa kaikenlaisten hassujen äänten kera – se on maanantaiaamun pelastus.

5. ”Vitutuslippu”

Keksi itsellesi ”vitutuslippu.” Tämä on kuvitteellinen lippu, jota heilutat, kun maanantai yrittää viedä voiton. Se voi olla ihan mikä tahansa esine, joka tekee sinut iloiseksi – ehkä pieni pehmolelu tai värikäs paperipurkki. Kun maanantaivitutus iskee, ota esille vitutuslippusi ja naura ajatukselle siitä, kuinka naurettavaa on, että maanantai yrittää pilata päiväsi.

LISÄVINKKI! Maanantai ei ole oikea paikka aikaisille tai pitkille kokouksille, eikä älyttömille to do listoille! Ennakoi ja järjestä maanantai jo perjantaina kevyeksi – tällöin se ei ehkä ahdista etukäteen niin paljon!

Maanantai on mahdollisuuksia täynnä!

Vaikka maanantai voi joskus tuntua kuin taistelulta, se voi myös olla mahdollisuus aloittaa viikko uudella energialla ja positiivisella asenteella. Kokeile näitä vinkkejä, ja saatat huomata, että maanantai ei olekaan niin paha päivä kuin olet aina luullut. Muista, että hymy ja nauru ovat parhaita aseita maanantaivitutusta vastaan. Joten, hymyile ja naura – sinä voitat tämän maanantain!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *