10 runoa syksyyn

Syyslehtien humina, luonto unelmissa lumoaa. Puiden oksat paljastuvat, syksy sydämeeni kietoo.

Aamu kylmä, taivas harmaa, syksy saapui hiljaa varkain. Mutta silti kaunis on tämä aika, kun luonto värjäytyy kultaiseen parkaansa.

Sateen pisarat ikkunalla, syksyn pehmeä suudelma. Tunnelma lämmin, vaikka ulkona kylmää, syksy tuo mukanaan rakkautta ja rauhaa.

Hiljainen metsä, sienet maassa, syksyn salaisuudet avautuvat taas. Kävely metsässä on kuin taikaa, syksy antaa lahjaksi kaiken kauneimman.

Syksyinen tuuli puissa suhisee, lehdet putoavat maahan hiljalleen. Rakkaus sydämessäni kukoistaa, syksy saapui, ja sen kauneus on suuri.

Pellot kullankeltaiset auringon alla, syksyinen päivä on täynnä ihmettä. Tähtitaivas syksyisen yön yllä loistaa, unelmia täynnä on syysyö.

Syksyn sateet pesee maan puhtaaksi, luonto valmistautuu lepoon ja uneen. Mutta sydämessämme syttyy valo, syksy antaa meille aikaa ja tilaa unelmille.

Kurpitsat koreina ovella, syksyinen juhla on täällä taas. Perhe yhteen kokoontuu nauraen, syksy tuo tullessaan ilon ja riemun.

Metsässä sammaleet kosteat, syksyn henkäys täynnä mystiikkaa. Käsi kädessä kuljemme polkua, syksy on rakkauden aika, sen tiedämme.

Syksy saapui, mutta emme sure, sillä jokainen vuodenaika on kaunis. Syksy antaa meille mahdollisuuden pysähtyä, nauttia hetkestä ja rakastaa elämää.

Voit liittää näihin runoihin perään vaikka onnen toivotuksen!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *